Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

lijingoptics_banner3
lijingoptics_banner2
lijingoptics_banner

Apa Kita Bisa Apa

Sawise, kita minangka klompok kanca sing seneng karo optik khusus lan pengin njelajah kemampuan manungsa.
Saiki, kita wis dadi mitra karo perusahaan dodolan fisik ing luwih saka 1,000 pasar sipil ing saindenging jagad lan penjual e-commerce kayata Amazon.
We are Lijing Optical Equipment Factory-pabrik optik fokus ing nyediakake teropong, night vision, desain ngarsane, kustomisasi LOGO, kustomisasi merek lan inovasi produk.

about us

Apa Pilih Kita

  • Sapa kita?Awaké dhéwé saka ngendi?

    Kita minangka produsen peralatan optik!
    Pabrik kita dumunung ing Chengdu, China.

  • Apa sing bisa kita tindakake kanggo sampeyan?

    Kita mesthi nggawe titik kanggo njunjung standar sing paling dhuwur lan nawakake layanan khusus OEM lan ODM kelas premium kanggo kabeh produk, kayata teropong bocah lan diwasa, monocular, pangilon nonton manuk, senapan bedhil, piranti night vision, golf. range finder, universal range finder, lan teleskop astronomi.

Layanan sing disesuaikan

    • Customized Service2
    • Customized Service
  • LAYANAN OEM & ODM

    Kabeh baris produk kita diuji kanthi ketat lan duwe dhukungan saka CE, FC, lan sertifikasi internasional liyane.Mula, kita kanthi yakin njamin kualitas produk sing luar biasa.Ing ngisor iki kita pracaya ing kualitas lan ora jumlahe.Kita mesthi nggawe titik kanggo njunjung standar sing paling dhuwur lan nawakake layanan khusus OEM lan ODM kelas premium kanggo kabeh produk, kayata teropong bocah lan diwasa, monocular, pangilon nonton manuk, senapan bedhil, piranti night vision, golf. range finder, universal range finder, lan teleskop astronomi.

Blog Kita

  • Prinsip lan struktur teleskop astronomi

    Teleskop astronomi bisa ndeteksi lintang atusan yuta taun cahya utawa luwih amarga gelombang elektromagnetik sing dipancarake lintang-lintang kasebut wis ditularake menyang bumi liwat atusan yuta taun lan banjur diamati dening teleskop astronomi.Ana rong jinis utama astronomi ...

  • Prinsip teleskop astronomi

    Teleskop astronomi bisa ndeteksi lintang atusan yuta taun cahya utawa luwih amarga gelombang elektromagnetik sing dipancarake lintang-lintang kasebut wis ditularake menyang bumi liwat atusan yuta taun lan banjur diamati dening teleskop astronomi.Ana rong jinis utama astronomi ...

  • Dadi, apa sing kudu digatekake para pemula nalika tuku?

    Ngomong babagan teleskop siji-pass, ana rong jinis.Siji mung kompak lan portabel, lan liyane kanggo nonton manuk, langit berbintang utawa nggunakake pelayaran.Nyatane, kenyamanan teleskop lensa tunggal luwih murah tinimbang teropong.Mesthi, saben wong duwe kabutuhan sing beda-beda.Iku banget con ...