Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

P. Apa perusahaan sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik kanthi pusat pangembangan produk dhewe, bengkel produksi lensa optik, bengkel perakitan teleskop, bengkel perakitan night vision, lan bengkel kalibrasi.
Ing wektu sing padha, pabrik kita duwe departemen dodolan perdagangan manca profesional lan tim dodolan lancar ing basa Inggris.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ punika 1 PC.

Q. Apa perusahaan sampeyan nyedhiyakake kustomisasi, layanan label pribadi?

A: YES.Mangga kirim LOGO Panjenengan, kita bakal typeset kanggo sampeyan;
Yen sampeyan butuh kita ngrancang, desainer bakal mbantu sampeyan ngrampungake karya kasebut.

Q. Apa produk sampeyan duwe garansi?

A: Ya, kita nawakake garansi winates 24 wulan kanggo produk kita.
Kajaba kanggo nyalahi panggunaan, panyimpenan sing salah, lan karusakan sing disengaja.

P. Apa cara pembayaran sampeyan?

A: Kita biasane nampa Transfer Bank, Western Union, lan MoneyGram.Cara pembayaran bisa dicocogake karo syarat khusus sampeyan.
Kanggo macem-macem negara, cara pembayaran sing ditampa beda-beda.

Q. Apa cara pengiriman sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake cara pengiriman lengkap.
(1) cara Express: cocok kanggo conto, 3-5 dina kanggo arrives.Fedex, DHL, TNT, UPS
(2) Transportasi segara: cocok kanggo pesenan akeh, teka ing 19-25 dina.
(3) Transportasi udara: cocok kanggo pesenan akeh, 25-35 dina teka.

Q. Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Q. Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?