Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

Solusi Logistik

Pesenan Solusi Logistik

Pilihan 1.Pengiriman ekspres internasional, teka ing 2 ~ 4 dina.

Logistics Solutions

Pilihan 2.Transportasi udara, 10 ~ 15 dina teka.

Logistics Solutions

Pilihan 3.Shipping dening segara, tekan ing 25 ~ 35 dina.

Logistics Solutions

Pilihan 4.Sepur + transportasi ekspres, bakal teka ing 30-40 dina.

Logistics Solutions

Mesthi, kita uga bisa ngirim menyang perusahaan pengiriman barang ing China.