Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

Dadi, apa sing kudu digatekake para pemula nalika tuku?

Ngomong babagan teleskop siji-pass, ana rong jinis.Siji mung kompak lan portabel, lan liyane kanggo nonton manuk, langit berbintang utawa nggunakake pelayaran.Nyatane, kenyamanan teleskop lensa tunggal luwih murah tinimbang teropong.Mesthi, saben wong duwe kabutuhan sing beda-beda.Iku trep banget kanggo mung mirsani target.Kajaba iku, yen sampeyan duwe celah sesanti gedhe ing antarane mata, monocular uga cocok kanggo sampeyan.

Dadi, apa sing kudu digatekake para pemula nalika tuku?

1. Magnification: Sing luwih gedhe magnification, sing luwih adoh sampeyan bisa ndeleng, nanging ing wektu sing padha, tangan goyang uga bakal digedhekake, kang kamungkinan kanggo dizziness.Dianjurake kanggo milih 7-10 kaping.

2. Kaliber: Sing luwih gedhe diameteripun, liyane cahya diklumpukake, lan katon luwih cetha.Sing luwih gedhe diametere, bobote bakal nambah.Dianjurake kanggo milih antarane 30-50mm.Yen sampeyan duwe tangan sing mantep, pilih sing paling gedhe.Yen ora, udakara 40 sing paling apik.Kajaba iku, luwih saka nilai iki biasane digunakake kanggo ndeleng lintang utawa nonton manuk, lan kudu stabil kanthi dhukungan.

3. Ndelok materi prisma, teleskop tabung siji puluhan dolar kuwi bisa nggunakake materi BK7, sing nduweni transmitansi cahya sing kurang, asil sing surem, lan ora cetha, dene BAK4 nduweni transmisi cahya sing apik lan pencitraan sing cetha lan padhang.

4. Nggoleki lapisan anti-refleksi, luwih akeh lapisan anti-refleksi, gambar sing luwih cetha.Umumé, lumahing pangilon saka film siji-lapisan iku abang utawa biru-ungu, film multi-lapisan iku cahya ijo utawa ungu peteng, lan film siji-lapisan kenthel ijo (dekoratif film ijo).).

5. IPX7 nitrogen anti banyu.Kanggo nggunakake ruangan, anti banyu penting banget.Kajaba iku, nitrogen efektif kanggo nyegah lensa saka jamur lan nambah umur layanan produk.

Pabrik Peralatan Optik internasional Mirror kita bisa nyedhiyakake kabeh jinis teleskop.


Wektu kirim: Mar-21-2022