Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

Tim Kita

team

Departemen Riset

Riset lan desain produk optik utama ing pasar & ngembangake fungsi sing luwih praktis lan paling anyar.

Departemen Desain

Nyedhiyakake pelanggan kanthi desain gambar merek, desain kemasan, lsp.

team
004

Departemen Perakitan Badan Pesawat

Langkah pisanan ing proses perakitan teleskop.

005

Unit Majelis Terpadu

Majelis lengkap inti teleskop kalebu prisma, eyepieces, lensa objektif, chip, lsp.

Departemen Quality Control

Sampling inspeksi produk rampung kanggo njamin kualitas stabil lan dipercaya.

006
team

Departemen Penjualan lan Sawise Penjualan

Nyedhiyani layanan 7 dina * 24 jam.