Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

R&D

(1)

R & D saka chip piranti night vision

(4)

R&D lan debugging saka fuselage teropong

(3)

Riset lan pangembangan lapisan lensa teleskop

(2)

Riset lan pangembangan standarisasi lensa

(5)

Riset lan pangembangan alat abrasif kanggo awak teleskop

(6)

Riset lan pangembangan teleskop anak

(7)

R&D proses produksi massal

(8)

Riset lan pangembangan standar tes optik