Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

Mbalekake & Repair

Mbalekake & Repair

Layanan Asuransi Transportasi

Kita ndhukung sampeyan kanggo mriksa barang ing pabrik kita liwat agensi pihak katelu, lan sawise tekan standar, kita bakal ngirim barang. Kanggo informasi liyane babagan bali, hubungi sawise-sales service@lijinoptics.com

ndandani

Kabeh produk Lijing Optik® dirancang lan diprodhuksi kanggo nyedhiyakake kinerja sing bisa dipercaya para pelanggan.Saliyane vandalisme, karusakan, mlebu banyu, lan sapiturute, kita nyedhiyakake panuntun teknis remot lan bali menyang China kanggo pangopènan.