Pasokan Pabrik --- Ora Ana Middleman --- OEM / ODM kasedhiya

Dhukungan Teknis

Technical Support
技术支持 支持 智能客服 服务

Layanan Desain

Tim desain profesional bisa nyedhiyakake desain LOGO, tampilan logo sing disesuaikan, efek logo tampilan, lan efek model produk 3D. Ing wektu sing padha, kita uga bisa ngatur kemasan merek lan ngatur kertu pemasaran merek perusahaan.

物流

Layanan Visualisasi Produksi

Sajrone proses produksi pesenan sampeyan, departemen layanan sawise-sales bakal njaga komunikasi lengkap karo sampeyan kapan wae, kalebu kemajuan produksi pesenan lan simpul produksi pesenan.Layanan visual kanthi transparan bisa kerja sama karo tumindak marketing sampeyan.

形状 1

Layanan Asuransi Transportasi

Kita minangka unit anggota sing dikontrak saka akeh perusahaan ekspres internasional kayata FedEx, DHL, UPS lan liya-liyane.Kita uga unit VIP saka akeh perusahaan kapal.Nalika pesenan akeh, kita bakal menehi perlindungan asuransi tambahan kanggo transportasi.

ico

Verifikasi Lapangan & Sampling Produk

Kita ndhukung sampeyan ngirim agensi pihak katelu menyang pabrik kita kanggo verifikasi ing situs.Kalebu verifikasi lingkungan produksi pabrik lan inspeksi kualitas pesenan batch.Nalika kualitas produk ing urutan ketemu standar, kita bakal ngirim pesenan.